BLOGS Galerija KONTAKTI Instrukcijas
/
Produkti
/
Mobilie stendi
/
Mobilās kafejnīcas izgatavošana

Mobilās kafejnīcas izgatavošana

Kategorija: Mobilie stendi

Īpašība: Ekskluzīvs

Izmantošanas jomas: Alus un dzērieni, HoReCa

Ražojam uz pasūtījuma klientam pielāgotas tirdzniecības piekabes. Mobilās kafejnīcas izgatavošana - pilns aprīkojums un dažādu ekstru iespējas – apgaismojums, iekārtas, mēbeles. Klientam pielāgotas mobilās kafejnīcas ražošanā izmantojam tērauda sijas, stiklšķiedru, finieri un citus vieglus materiālus.

Mobilo stendu ražošana pēc pieprasījuma

Mobilu ielas tirdzniecības stendu ražošana uz pasūtījuma. Mūsu dizaina pamatā ir koks un ekoloģiski dabisks stils. Izgatavojam arī stendus ar integrētu aukstuma iekārtu saldētu un atdzesētu produktu tirdzniecībai.

Mēs esam videi draudzīgs un ilgtspējīgs koka reklāmas un HoReCa mēbeļu ražotājs. Liels fokuss ražojot un izplatot mūsu produktus ir vides ilgtspējība. Mēs izmantojam reģenerētus koksnes materiālus, ekoloģiskas krāsas un nodrošinām videi draudzīgu piegādes ķēdi. Mēs esam mazumtirgotājs un vairumtirgotājs, kas piedāvā pievilcīgas ražotāja cenas.

Ja vēlaties pasūtīt kādu no mūsu piedāvātajiem produktiem savam uzņēmumam, aizpildi pieprasījuma formu un mēs ar Jums sazināsimies.

Cenas pieprasījums

Lai saņemtu cenas piedāvājumu tieši jūsu vajadzībai, lūdzam aizpildīt formu. Sadarbojamies ar pasūtījumiem vairumā. Lai varētu sagatavot precīzāku piedāvājumu, lūdzam aprakstīt produkta nepieciešamības vajadzību, plānoto pielietojumu, nepieciešamo skaitu un piegādes termiņu.