BLOGS Galerija KONTAKTI Instrukcijas
/
Produkti
/
Saliekams koka karkasa izstāžu stends

Saliekams koka karkasa izstāžu stends

Īpašība: Transformējams, Komplekti

Izmantošanas jomas: Imidža produkts

ColorwoodLatvia izstrādāts dizains un moderns koka karkasa izstāžu stends – vieglas koka līstes, kuras savienotas ar metāla savienotājiem. Viegli pārvadājams, vienkārši saliekams un izjaucams.

 

Lietojams vairākkārtīgi. Taupa laiku un mārketinga izdevumus. Izvēlies saliekamus, askētiska izskata koka stendus jaunu klientu piesaistei izstādēs.

Izstāžu stendu ražošana pēc pieprasījuma

Pilns koka, EKO stila netradicionālu izstāžu stendu serviss. Piedāvājam - igatavošana + uzstādīšana + demontāža. Ja Jums ir vēlme izvelēties ekoloģiskus, dabai tuvus produktus, izvēlieties sadarbību ar ColorWoodLatvia.

Mēs esam videi draudzīgs un ilgtspējīgs koka reklāmas un HoReCa mēbeļu ražotājs. Liels fokuss ražojot un izplatot mūsu produktus ir vides ilgtspējība. Mēs izmantojam reģenerētus koksnes materiālus, ekoloģiskas krāsas un nodrošinām videi draudzīgu piegādes ķēdi. Mēs esam mazumtirgotājs un vairumtirgotājs, kas piedāvā pievilcīgas ražotāja cenas.

Mēs priecāsimies par Jūsu izrādīto interesi palielināt pārdošanu ar Jūsu zīmolam ražotiem koka stendiem! Aizpildi nepieciešamo informāciju un mēs sagatavosim Jums cenu piedāvājumu.

Cenas pieprasījums

Lai saņemtu cenas piedāvājumu tieši jūsu vajadzībai, lūdzam aizpildīt formu. Sadarbojamies ar pasūtījumiem vairumā. Lai varētu sagatavot precīzāku piedāvājumu, lūdzam aprakstīt produkta nepieciešamības vajadzību, plānoto pielietojumu, nepieciešamo skaitu un piegādes termiņu.

Līdzīgi produkti